Prowadzimy sprzedaż grzybów świeżych sortowanych i niesortowanych (NS). Ceny uzgadniamy indywidualnie z odbiorcą.
Towar dostarczamy własnym transportem. Posiadamy uprawnienia klasyfikatora grzybów świeżych oraz grzyboznawcy [..]
Czytaj więcej
Marynowanie grzybów pozwala na przechowywanie bardzo długo produktu do jedzenia.
Najczęściej do marynowania wybiera się małe grzybki, m.in.: maślaki, pieczarki, borowiki [..]
Czytaj więcej
Mrozimy grzyby w postaci kostki lub w całości. Wielkość opakowania uzależniona jest od [..]
Czytaj więcej
Suszenie to klasyczny sposób przygotowania grzybów, głęboko zakorzeniony w tradycyjnej kuchni polskiej. W trosce o wysoką jakość swoich
produktów do suszenia przeznaczamy tylko świeży surowiec, który bezpośrednio z punktów skupu jest [..]
Czytaj więcej