Grzyby suszone

Grzyby suszone, krajanka, pakowane

BRUSPOL

Suszenie to klasyczny sposób przygotowania grzybów, głęboko zakorzeniony w tradycyjnej kuchni polskiej. W trosce o wysoką jakość swoich produktów do suszenia przeznaczamy tylko świeży surowiec, który bezpośrednio z punktów skupu jest dokładnie sortowany i poddawany starannie dobranym procesom tak, aby produkt był suszem pierwszej jakości, czyli zachował doskonały smak i aromat.
Oferujemy grzyby suszone pakowane po 20 g, 30 g, 40 g oraz niekonfekcjonowane.


Produkcja:

pod stałym nadzorem uprawnionego grzyboznawcy nr 1383.

    Grzyby suszone, pakowane:
  • borowik szlachetny
  • podgrzybek brunatny
  • koźlarz


    Grzyby suszone, niekonfekcjonowane - "LUZ":
  • podgrzybek brunatny w kl. I i II
  • borowik szlachetny w kl. I i II
  • koźlarz czerwony
  • maślak pstry
  • maślak sitarz
  • maślak zwyczajny